Рапърът Кание Уест не можа да обясни защо смята, че американският президент

...
Рапърът Кание Уест не можа да обясни защо смята, че американският президент
Коментари Харесай

Кание Уест не можа да обясни защо смята, че Тръмп се интересува от чернокожите

Рапърът Кание Уест не можа да изясни защо смята, че американският президент Доналд Тръмп се интересува от чернокожите в Съединени американски щати.

В изявление с Уест телевизионния водещ Джими Кимъл припомни думите на рапъра от 2005 година, че президентът Джордж Буш „ не се интересува от черните хора “. След това той попита Уест защо мисли, че Тръмп се интересува от чернокожите или от който и да било в Съединени американски щати. Рапърът мълча толкоз дълго, че водещият се принуди да пусне реклами.

Уест често се изрича в поддръжка на Доналд Тръмп. В обществените мрежи той е наричал американския президент „ брат ми “ и е казвал, че имат една и съща „ драконова кръв “.

Кимъл попита също по този начин защо рапърът е решил да поддържа обществено Тръмп. Уест съобщи, че не е желал да се поддаде на натиска да избере предвидимата опция, визирайки с думите си претендентът на демократите на последните избори - Хилари Клинтън.

„ Като музикант и афроамериканец всички към мен се опитваха да изберат кого да поддържа вместо мен “, сподели той и  отхвърли изказванието, че чернокожите могат да бъдат единствено демократи.

Освен за политика по време на изявлението Уест приказва за стилната си линия, фамилията си и психическия си срив.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР